Michelin izardunak
AKELARRE JATETXEA
Igeldo mendiaren hegalean dago eta leihate handiak ditu itsasoari begira. Areto pribatuak.
3 Michelin izar.
ARZAK

Euskal autore sukaldaritza, ikerketa, abangoardia eta eboluzioa. 3 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 28 55 93
MARTIN BERASATEGUI
Martín Berasategui jatetxea, 3 Michelin izar, Donostiatik 8 KM-ra. Sukaldaritza arin, irudimenezko, fresko eta berehalakoa, sustraituta bere ingurunean, doitasunarekin landuta, harrapatzen duen konfort osoko atmosfera batean zerbitzatuta.
Kokapena Informazio gehiago 943 36 64 71
AMELIA BY PAULO AIRAUDO
Amelia by Paulo Airaudo, bi Michelin izarrekin, esperientzia gastronomiko paregabea eskaintzen du Donostian. Bere
sukaldaritza berritzaileak sasoiko produktuen bikaintasuna nabarmentzen du giro esklusibo batean.
MUGARITZ

Sormen sukaldaritza, naturaz inguraturiko kokaleku paregabe batean. 2006. urtetik munduko berrogeita hamar jatetxe onenen zerrendako top hamarrean aurkitzen da. 2 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 52 24 55
ALAMEDA JATETXEA

Bidasoako Sukaldaritza. Gorka Txapartegik hurbileko sukaldaritza defendatzen du. Inguruko platerak eta zaporeak berreskuratzen ditu, tradizioa berrinterpretatuz. Eta bere tabernan, plater eta pintxo tradizionalak, gaur egungo ukituarekin. Michelin izar bat. Bi eguzki Repsol
Kokapena Informazio gehiago 943 64 27 89
AMA JATETXEA

Ama jatetxean, gure mahaikideei onena eskaintzen ahalegintzen gara, ingurukoen lana erabat errespetatuz. Gure sukaldaritza-filosofian funtsezkoa da iraunkortasunarekiko konpromisoa, bai lanari dagokionez, bai ingurumenari dagokionez.
Kokapena Informazio gehiago 943 38 20 59
IBAI BY PAULO AIRAUDO
Ibai Donostiako jatetxe ikonikoa da eta Michelin izarra duen euskal sukaldaritza tradizionaleko jatetxe bakarra. Bere esklusibotasuna eta produktuekiko errespetua erreferente bihurtzen dute, giro intimo eta autentiko batean.
Kokapena Informazio gehiago +34 843 67 79 32