Jatetxe eta tabernen gida
Bilatu zure beharren araberako establezimendu ideala
70 establezimendu aurkitu dira
AKELARRE
Igeldo mendiaren hegalean dago eta leihate handiak ditu itsasoari begira. Areto pribatuak.
3 Michelin izar.
ARZAK
Euskal autore sukaldaritza, ikerketa, abangoardia eta eboluzioa. 3 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 28 55 93MARTIN BERASATEGUI
Martín Berasategui jatetxea, 3 Michelin izar, Donostiatik 8 KM-ra. Sukaldaritza arin, irudimenezko, fresko eta berehalakoa, sustraituta bere ingurunean, doitasunarekin landuta, harrapatzen duen konfort osoko atmosfera batean zerbitzatuta.
Kokapena Informazio gehiago 943 36 64 71MUGARITZ
Sormen sukaldaritza, naturaz inguraturiko kokaleku paregabe batean. 2006. urtetik munduko berrogeita hamar jatetxe onenen zerrendako top hamarrean aurkitzen da. 2 Michelin izar.
Kokapena Informazio gehiago 943 52 24 55ABURUZA SAGARDOTEGIA
Urte osoan zabalik 29 kupeletako txotx batekin. Sagardotegiko esperientziaz lasai gozatzeko eta JD botiladun ibai fresko batekin self-service moduan gozatzeko prestatutako jangela. Animatzen zara? Antolatu plana, zuen zain gaude!
Kokapena Informazio gehiago 943 69 24 52ANTONIO BAR
Momentuan egindako pintxoak eta giro atsegina eskaintzen dituen taberna.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 98 15ASTELENA 1997
Euskal sukaldaritza berria. Kursaal Batzar Jauregitik 100 m-ra. Edukiera handia. Eguneroko laneko menua eta taldeko menuak.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 58 67AUKERA TABERNA
Itsas-kutsuko taberna Amara auzoan. Bere pintxoak sasoiko produktuekin, arrainekin eta itsaskiekin eginak daude..
Kokapena Informazio gehiago 943 45 91 38AVENIDA XXI KAFETEGIA
Taberna-kafetegi honetan gosariak, eguneko menuak eta askariak zerbitzatzen dituzte, eta askotariko pintxoz osatutako barra ere badu.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 60 54BARKAIZTEGI
Sukaldaritza tradizionala. Urte osoan irekita egoten da jatetxea; sagardotegia, berriz, sagardo sasoian bakarrik. Hirigunetik 5 minutura.
Kokapena Informazio gehiago 943 45 13 04