Jatetxe eta tabernen gida
Bilatu zure beharren araberako establezimendu ideala
70 establezimendu aurkitu dira
LA CEPA DE BERNARDO
Euskal sukaldaritza tradizionaleko jatetxea, arrain eta itsaskietan eta kalitate handiko sasoiko produktuetan espezializatua.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 63 94LA CERVECERIA DEL ANTIGUO
Antiguako frontoiaren ondoan dagoen taberna honek pintxo landuak ditu. Bere arrakastaren sekretua kalitatezko produktuak, teknika eta pasioa da.
Kokapena Informazio gehiago 617 201653LA PERLA JATETXEA
Badiara begira. Sukaldaritza garaikidea, oinarri tradizionalarekin.
Kokapena Informazio gehiago 943 46 24 84LA PERLA TABERNA
Kontxako pasealekuan dagoen taberna-kafetegi honetan, garaiko produktuak goxotasunez lantzen dituzte, euskal sukaldaritza ardatz duten pintxoei kutsu modernoa emanez.
Kokapena Informazio gehiago 943 46 24 84LA REBOTIKA JATETXEA
La Rebotikaren espezialitatea txingarra da: Asteasuko txuleta, arrozak, haragia, arraina eta muskuiluak, denak txingarretan eginak. Jatetxearen leloa saltsa gehigarririk gabeko janari osasuntsua da, ongi sentiarazten duen janaria.
Kokapena Informazio gehiago 943 21 89 06LA REBOTIKA TABERNA
Bertako produktu fresko eta kalitatezkoarekin egindako pintxoak. Ongi sentiarazten duen janari osasuntsua.
Kokapena Informazio gehiago 943 21 89 06LA VIÑA BAR
Pintxo tradizional eta zaporetsuen aukera zabala Donostiako Parte Zaharreko kale zaharrenean. Mundu osoan da ezaguna bere Gazta Tarta.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 74 95LABRIT BERRI TABERNA
Gros auzoan dago, Zurriola hondartzatik gertu, eta terraza atsegin bat du. Pintxoak, anoak eta platerak zerbitzatzen dira bertan, etxeko janaria, betiko errezetekin egindakoak.
Kokapena Informazio gehiago 943 32 70 30MALA GISSONA BEER HOUSE
Gros erdian dagoen lokala, Zurriola hondartzatik bi kaletara. Gure kartan gure garagardoa eta beste ekoizle batzuen 200 marka inguru aurkituko dituzu.
Kokapena Informazio gehiago 633 12 70 06MARTINEZ TABERNA
Martínez taberna 1942tik dago Donostiako Parte Zaharrean. Zaporez eta tradizioz beteriko artisau-pintxo eta errazioak eskaintzen ditu.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 49 65MUKA
MUKA («suaren hautsa» Iparraldeko euskaraz), suaren itxura ezberdinak deskubritzeko gonbidapena da: sugeldoa, sugarra, txingarra, kea, errautsa,
Kokapena Informazio gehiago 943 00 31 62