Jatetxe eta tabernen gida
Bilatu zure beharren araberako establezimendu ideala
72 establezimendu aurkitu dira
CASA VERGARA 1948

Esentzia tradizionala duen Parte Zaharreko lokal berritu honen oinarria bere pintxo-barra ikusgarria da .
Kokapena Informazio gehiago 943 43 10 73DOÑA CHEPINA JATETXEA

Benetako tako-jatetxe bat gara, eta gure zeregin nagusia Mexikoko zatitxo magiko batera eramatea da.
Gure takoak bertako produkturik onenekin eginak daude, %100 mexikarrak errezetekin eta eskuz egindako tortilla berriekin, esperientzia osoa eskaintzeko.
GANBARA TABERNA


Donostiako Parte Zaharraren erdi erdian, pintxo paregabeak eskaintzen dituen taberna eta kalitatezko produktuak oinarri dituen jatetxe da Ganbara.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 25 75GANDARIAS JATETXEA





Berezitasuna iberikoetan, haragietan, arrainetan eta ardo-karta zabala. Pintxo hotz eta beroen aukera handia. Egunero irekita. Sukaldea etengabe irekita 11:00etatik 00:00etara.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 63 62GURE TXOKO TABERNA

Gros auzoko taberna hau bere nortasun eta lan onagatik nabarmentzen da. Bertako tradizioari nazioarteko ikutua emanez pintxo, ano eta plater gozoak sortzen dituzte.
Kokapena Informazio gehiago 943 28 24 19HAIZEA TABERNA
Parte Zaharrarekin muga egiten duen taberna honen espezialitatea sasoiko produktuekin egindako pintxo beroak dira.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 57 10HIRUZTA BODEGA
Hiruzta Hondarribiko bodega bakarra da. Rekaldetarron egia bihurtutako ametsa da. Gogotsu eta ilusioz beteta, takolina egiteko mende luzetako tradizioa berreskuratu dugu Hondarribi zuri mahatsondoaren sorleku den hiri honetan.
Kokapena Informazio gehiago 943 10 40 60IRETZA

Sagardotegiaren kontzeptu berria. 3 solairu eta 470 lagunentzako edukiera. Jangela pribatuak, mahaiak kupel barruan, agertokia eta estetika berritzaileena, zerbitzu bikainarekin. Tradizioa eta modernitatea. Karta, sagardotegiko menua, hitzartutako menuak, lunchak eta berezko zaporea duten ekitaldiak.
Kokapena Informazio gehiago 943 33 00 30ITSASPE DONOSTI JATETXEA


Euskal sukaldaritza tradizionaleko Jatetxea, Donostia erdialdean kokatuta. Pintxoak, errazioak, haragi eta arrain pintxak. Lokalak gune ezberdinak eskeintzen ditu: taberna, sagardotegia, jatexea eta gastro eremua.
Kokapena Informazio gehiago 943 20 55 47ITURRIOZ

1935ean sortutako taberna honek euskal sukaldaritza tradizionalean oinarritutako gozamen berritzaileak eskaintzen ditu.
Kokapena Informazio gehiago 943 42 83 16JOSE MARI TABERNA JATETXEA


Tradizioa eta modernitatea batzen dituen gune gastronomikoa. Talde eta ekitaldietarako jantoki zabala 1. solairuan
Kokapena Informazio gehiago 943 29 90 06